Quest for Bahlal

Murder done, on to new

Spelarna konfronterar mördaren, som erkänner och ger upp. Berättar att han blivit inhyrd för över en månad sen att skapa triangeldramat och att mörda Bryda.

Mördaren, Aelber, blir sedermera släppt mot borgen, men när han besöker byn utanför biblioteket så “råkar” han ut för en bröstkorgsommöblering. Detta bevittnas av spelarna och The Lich kastar spårningspellen de fått med sig från biblio och spårar magin tillbaka till Bahlals Evul Lair, ett gigantiskt torn gjort i svart sten beläget på Östra Halvklotet(!)

Spelarna beger sig mot Gryphon College via Hæneydar och Swink för att plocka upp en efterlämnad seende sten.

Första natten efter Hæneydar så övernattar de i en slottsruin, men blir där under natten överfallen av ett skelett efter en narr, som anfaller spelarna med dåliga skämt.

Skelettet har en kortlek på sig som ger konsekvenser när kort spelas ut.

Vår Lich börjar spela ut kort och han drar Flames, Sun och Moon vilket ger effekten att han får en nemesis i form av en elddemon, massor av XP+föremål och förmågan att kasta en kraftfull, ej ännu namngiven spell, tre ggr per dag.

Direkt efter tar vår prästinna och drar kort, hon får Flames, Fool, Rouge och The Void. Vilket gör att hon får samma elddemon som nemesis, förlorar all XP denna lvl, en NPC fiende och hennes själv blir fängslad i ett föremål som vaktas av hemska varelser, typ en elddemon.

Trots detta så tar vår lönnmördare och spelar kort, hon får Star Throne och Key. Vilka ger ett magiskt vapen, bonus på en social skill och ett medföljande slott infesterat med elddemoner samt en stat-buff.

Till sist tar Munken kortleken och spelar ut Skull, Ruin och Knight. Vilket gör att alla pengar som han äger försvinner, ett skelett utmanar han på duell samt att det dyker upp en följare som dyrkar marken han går på.

Det sista som sker är duellen som börjar med att Munken fruktlöst försöker avväpna skelettet medans skelettet får in några slag, striden ökar i intensitet men bägge beter sig hedervärt och efter att munken lyckats undvika döden tre gånger så blir till slut skelettet besegrat och den bugar sig och går upp i rök.

The End.

Comments

Humlan

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.